Perhepäivä 2024 Iitin kunta
Tapahtumat18.4.2023 19:00

Iitti Harrastaa -tapahtuma järjestetään toukokuussa

Edellisen kerran tapahtuma toteutettiin vuonna 2018. Ilmoittautumisaikaa on jatkettu huhtikuun loppuun asti.

Lumimarja Tirronen

Vuonna 2018 ensimmäisen kerran toteutettu Iitti Harrastaa -tapahtuma on ollut koronavuosien ajan tauolla, mutta tänä keväänä tapahtuma järjestetään taas.

Vapaa-ajan harrastustarjontaa Iitissä esittelevää tapahtumaa on suunniteltu kevään mittaan yhteispalavereissa, ja se pidetään Kausalan Ravilinnassa ja sen piha-alueella lauantaina 20. toukokuuta klo 11-15.30.

Kausalan kyläyhdistyksen koordinoima tapahtuma toteutetaan paikallisten yhdistysten ja Iitin kunnan yhteistyönä. Tällä kerralla mukaan kutsutaan myös yrityksiä, joiden toiminta liittyy vapaa-ajan harrastusmahdollisuuksiin.

Ilmoittautumisaikaa on jatkettu huhtikuun loppuun saakka. Näytteilleasettajaksi voi ilmoittautua Kausalan kyläyhdistyksen kotisivuilla.

Mitä tehdä Iitissä

Tapahtuman avaa kunnanjohtaja ja juontaa Iitin Tiltu Iina Helander. Luvassa on myös musiikkiesityksiä Pohjois-Kymen musiikkiopiston puolesta.

Erilaisia aihealueita esitellään paitsi näytteilleasettajien pisteillä myös puolen tunnin välein pidettävissä esittelytuokioissa. Omat esittelynsä saavat esimerkiksi luonto, metsästys ja kalastus, vapaaehtoistyö ja yhdistystoiminta, musiikki, taide ja käsityöt sekä liikunta ja urheilu.

Myös vertaistuesta on tarjolla tietoiskuja. Iitin tapahtumakesää esitellään yhdistysten, yritysten, kunnan ja seurakunnan osalta.

Tapahtuman sosiaalisen median tunniste on #mitätehdäiitissä.

 

Facebook