Tilausehdot

Iitin Lehti Oy 0158721-0 (jäljempänä Iitinseutu) myy tuotteita Suomeen ja ulkomaille. Pidätämme oikeuden toimitusehtojen ja hintojen muutoksiin. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron.

Iitinseutu ilmestyy paperilehtenä yhtenä päivänä viikossa, pääsääntöisesti torstaisin. Juhlapyhät voivat aiheuttaa poikkeuksia ilmestymispäiviin. Poikkeuksista ilmoitetaan lehdessä sekä lehden verkkosivuilla osoitteessa iitinseutu.fi. Näitä tilausehtoja sovelletaan kaikkiin Iitinseudun tilauksiin.

Iitinseutu-lehden yhteystiedot

Sähköposti: asiakaspalvelu@iitinseutulehti.fi

Puhelin: 0400 857 577

Postiosoite: Kauppakatu 6, 47400 Kausala

1. Tilausmuodot

Jatkuva tilaus on voimassa toistaiseksi ilman uudistamista, kunnes tilaaja irtisanoo tilauksen. Jatkuva tilaus jakautuu sovittuihin laskutusjaksoihin (12 tai 6 kuukautta). Jatkuva tilaus laskutetaan laskutusjakson alkamisen jälkeen. Uuden tilauksen ensimmäinen laskutusjakso alkaa samasta päivästä kuin tilausaikakin, ellei muuta ole sovittu. Tilaaja voi irtisanoa jatkuvan tilauksen ilmoittamalla siitä Iitinseutu-lehden asiakaspalveluun vähintään kolme (3) arkipäivää ennen laskutusjakson päättymistä. Muutos tai irtisanominen astuu voimaan uuden laskutusjakson alkaessa.

Määräaikaistilaus on voimassa sovitun määräajan, joka on samalla määräaikaistilauksen laskutusjakso. Määräaikaistilaus laskutetaan määräajan alussa. Tilaaja voi milloin tahansa muuttaa tilausmuodon kestotilaukseksi ilmoittamalla siitä lehden asiakaspalveluun.

2. Tilausvaihtoehdot

Iitinseudun täystilaus sisältää paperilehden, näköislehden verkossa sekä pääsyn verkkolehden tilaajille tarkoitettuihin sisältöihin. Täystilauksessa sovelletaan Iitinseudun tilausehtoja. Digitaaliset palvelut (verkkopalvelu ja näköislehti) ovat käytössä joka päivä.

Iitinseudun voi tilata myös ilman paperilehteä pelkkänä digitilauksena, jolloin tilausehdot ovat voimassa soveltuvin osin. Digitaaliset tilaukset ovat voimassa joka päivä.

3. Tilaaminen

Iitinseudun voi tilata soittamalla tai lähettämällä sähköpostia asiakaspalveluun. Verkossa Iitinseudun voi tilata verkkosivujen Tilaus-sivulla. Verkossa tilaus lähetetään maksamalla tilausjakso kassatoiminnossa. Tehdessäsi tilauksen hyväksyt nämä tilausehdot ja tuotteen hinnan.

4. Tilauksen irtisanominen

Mikäli tilaaja irtisanoo jatkuvan tai määräaikaisen tilauksen ennen ensimmäisen laskun eräpäivää, muutos astuu voimaan kolmen (3) arkipäivän kuluessa tilaajan tekemästä ilmoituksesta, ja tilaajalta peritään toimitettujen lehtien hinta.

Irtisanoessaan jatkuvan tilauksen tai jo maksetun määräaikaisen tilauksen tilaaja on oikeutettu saamaan takaisin etukäteen maksamansa tilausmaksun vain, jos irtisanomisen syy on sairaus tai kuolemantapaus. Muutoin määräaikainen tilaus päättyy tilausjakson viimeisenä päivänä ja jatkuva tilaus maksetun laskutusjakson loppuun.

Maksamattomina puretuista tilauksista veloitetaan huomautusmaksun lisäksi hinnaston mukainen tilausmaksu siltä ajalta, jonka tilaaja on ehtinyt saada lehteä. Mikäli tilaaja ei maksa tilaustaan viimeistään eräpäivänä, laskun perinnästä vastaa perintätoimisto. Lähetetyistä lehdistä peritään irtonumeron hinta 2,50 €/kpl.

5. Tilaajan jakelunkeskeytykset ja osoitteenmuutokset

Tilaaja voi tilapäisesti keskeyttää lehden tilauksensa tai muuttaa tilauksen osoitetta ilmoittamalla asiasta asiakaspalveluun. Tilapäisen jakelunkeskeytyksen voi tehdä kerralla enintään kolmen (3) kk:n ajaksi. Jakelunkeskeytys siirtää kestotilauksen seuraavan laskutusjakson alkua. Muiden tilausten keskeytyksiin ei myönnetä aikahyvitystä.

6. Laskutusjakson muutokset

Laskutusjakson muutokset tulevat voimaan seuraavan laskutusjakson alusta.

7. Tilaushinnat ja tilausehtojen muutokset

Kunkin laskutusjakson hinta perustuu sen alkaessa voimassa olevaan hinnastoon, jonka saa pyydettäessä lehden asiakaspalvelusta.

Ulkomaille Iitinseudun voi tilata vain digitaalisena. Digitilaukset ovat samanhintaisia tilaajan asuinpaikasta riippumatta.

Iitinseudulla on oikeus muuttaa tilausehtoja sekä -hintoja. Tilausehtojen muutoksista ilmoitetaan Iitinseudun verkkopalvelussa iitinseutu.fi, paperilehdessä tai muulla vastaavalla tavalla. Muutokset astuvat voimaan ilmoitettuna ajankohtana, ja ne koskevat välittömästi kaikkia tilauksia seuraavaksi alkavalla laskutusjaksolla.

Tilaajalla on muutoksista tiedon saatuaan oikeus irtisanoa tilauksensa päättymään laskutusjakson loppuun ilmoittamalla asiasta lehden asiakaspalveluun vähintään yhtä viikkoa ennen voimassaolevan laskutusjakson päättymistä. Tilaajaan ei tällöin sovelleta muuttuneita hintoja tai ehtoja.

Laista, asetuksesta, viranomaismääräyksestä tai vastaavista johtuvat hinnanmuutokset tai muut ehtomuutokset tulevat kuitenkin voimaan välittömästi ilman eri ilmoitusta, ja ne koskevat välittömästi kaikkia tilauksia.

8. Tilauksen maksaminen

Lehden tilausmaksun voi maksaa verkkomaksuna tai laskun voi vastaanottaa sähköpostiin, kotiin lähetettävänä paperilaskuna, verkkopankkiin lähetettävänä e-laskuna tai suoramaksuna sekä Netpostiin lähetettävänä sähköisenä laskuna. Postitse toimitettavaan paperilaskuun lisätään 2,90 euron käsittely- ja postituskulu. Verkossa tehty tilaus on lisäksi mahdollista maksaa verkossa yleisimpien pankkien kautta. Laskutettavissa tilauksissa tulee olla suomalainen laskutusosoite, ei kuitenkaan Poste Restante.

Iitinseudun verkkomaksujen maksuvälittäjänä toimii Visma Pay (Visma Payments Oy, y-tunnus 2486559-4), joka on rekisteröity Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Maksamiseen siirrytään Visma Payn verkkopalvelun kautta. Tiliotteella ja laskulla maksun saajana näkyy Visma Pay tai Visma Payments Oy. Visma Pay välittää maksut verkkokauppiaalle. Maksaminen on turvallista, sillä kaikki maksutapahtumaa koskevat tiedot välitetään salattua yhteyttä käyttäen siten, ettei kukaan ulkopuolinen taho näe maksutapahtuman tietoja.

Kauppa syntyy Iitinseudun asiakkaan ja Iitinseutu-lehden välille. Iitinseutu-lehden vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet.

Lue lisää Visma Paysta: visma.fi/vismapay

9. Maksutavat

Visma Pay -palvelun kautta voit maksaa verkkopankkitunnuksilla, lompakolla, maksukorteilla (credit/debit), laskulla tai osamaksulla. Käytettävissä ovat seuraavat maksutavat: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Oma Säästöpankki, Säästöpankki, Aktia, Paikallisosuuspankit, S-Pankki, Handelsbanken, Ålandsbanken, MobilePay, Masterpass, Pivo, Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -kortit, sekä Jousto, Fellow Lasku ja Fellow Yrityslasku.

MobilePay: Voit maksaa MobilePay-lompakollasi mikäli olet sallinut verkkokaupoissa maksamisen sovelluksen asetuksista. MobilePay-lompakolla suoritetut maksut veloitetaan lompakkoon liitetyltä maksukortilta. Mikäli maksun veloittaminen maksukortilta epäonnistuu, MobilePay-lompakolla maksaminen ei ole mahdollista verkkokaupassa.

Visma Pay -maksupalvelun yhteystiedot

Visma Payments Oy (Y-tunnus 2486559-4)
Sähköposti: helpdesk@vismapay.com
Puhelin: 09 315 42 037 (arkisin klo 8-16)
Postiosoite: Brahenkatu 4, 53100 Lappeenranta

10. Vastuu lehden toimittamisesta ja painojäljestä

Iitinseutu-lehti pyritään jakamaan varhaisjakelualueella Kausalassa ja Jaalan kirkonkylässä ilmestymispäivänä klo 8 mennessä. Haja-asutusalueella sekä Iitin ja Jaalan ulkopuolella Iitinseutu jaetaan yleensä postin päiväkannon yhteydessä. Postin lähijakelualueen ulkopuolelle Iitinseutu-lehdet saatetaan jakaa vasta ilmestymispäivää seuraavana jakelupäivänä.

Arkipyhinä Iitinseutu ei ilmesty.

Lehdenjakajalla tulee säästä riippumatta olla esteetön pääsy postilaatikolle tai –luukulle, ja osoitenumeroiden tulee olla merkitty niihin selkeästi. Mikäli lehti jää Iitinseutu-lehdestä johtuvasta syystä kokonaan toimittamatta, tilaajan tulee viivytyksettä reklamoida siitä lehtiyhtiölle. Lehden vastuu rajoittuu ensisijaisesti toimittamatta jääneen Iitinseutu-lehden numeron toimittamiseen.

Toissijaisesti Iitinseutu voi pidentää tilausjaksoa kokonaan toimittamatta jääneitä lehtiä vastaavalla määrällä. Iitinseudulla ei ole muuta tai laajempaa vastuuta lehden ilmestymättä tai toimittamatta jäämisestä, eikä Iitinseutu-lehti edellä esitetyn lisäksi korvaa tilaajalle jakeluhäiriöstä tai lehden toimittamatta tai ilmestymättä jäämisestä mahdollisesti aiheutuvaa haittaa, kustannuksia tai välittömiä tai välillisiä vahinkoja.

Iitinseutu toimitetaan force majeure -varauksin. Force majeure -tilanteen voivat aiheuttaa esimerkiksi tuotannolliset häiriöt tai lakko. Iitinseutu ei suorita hyvitystä lakon tai muun ylivoimaisen esteen takia julkaisematta tai toimittamatta jääneistä Iitinseutu-lehdistä.

Iitinseutu-lehdissä voi suurien painosmäärien vuoksi tai muusta syystä esiintyä poikkeamia painojäljessä. Iitinseutu ei vastaa painojäljessä esiintyvistä poikkeamista.

11. Tietosuoja

Iitinseudun tilaajat ovat Iitinseutu-lehden asiakasrekisterissä, jossa olevia tietoja käytetään asiakassuhteen ylläpitoon ja hoitoon. Iitinseudulla on oikeus käyttää rekisterissä olevia tietoja perusteltuja käyttötarkoituksia varten henkilötietolain mukaisesti. Tällaisia käyttötarkoituksia voivat olla esimerkiksi suoramainonta, puhelinmyynti tai muu suoramarkkinointi. Tilaaja voi kieltää tietojensa käytön markkinointitarkoituksiin ilmoittamalla asiasta Iitinseudun asiakaspalveluun.

Näytä mainos