Iitinseutu Kesätauko Paraati
Kulttuuri16.11.2023 14:15

Janna esiintyy Jaalan kirkossa joulukuussa

Kouvolan Soivat Kylät ry:n joulukonsertteihin on vapaa pääsy.

Lumimarja Tirronen

Kouvolan Soivat Kylät ry järjestää kolme Ilon sanomaa -joulukonserttia, jotka pidetään Jaalan, Valkealan ja Kuusankosken kirkoissa. Kaikkiin konsertteihin on vapaa pääsy.

Tänä vuonna konserttien solistina vierailee laulaja-lauluntekijä Janna eli Janna Hurmerinta.

Janna on osallistunut tänä syksynä televisiossa nähtyyn Vain elämää -musiikkiohjelmaan, jossa hän on kertonut aloittaneensa keikkailun monen vuoden tauon jälkeen. Laulaja oli useamman vuoden kotona keskosena syntyneen lapsensa kanssa.

Jannan vuonna 2014 julkaistu debyyttialbumi Janna toi artistille viisi Emma-ehdokkuutta sekä Iskelmä-palkinnon. Ensimmäinen single Sä et ole hullu myi platinaa.

Jannan lisäksi konserteissa esiintyvät Kouvolan Soivat Kylät ry:n omat artistit Petri Ryynänen, Niina Vainio, Riikka Pelkonen ja Karoliina Suikkanen.

Laulajia säestää kouvolalaisista ammattimuusikoista koostuva orkesteri jousisoittajineen. Orkesterin kapellimestari on Simo Helkala.

Konserteissa kuullaan sekä joululauluklassikoita että uudempia joululauluja. Konsertteja ovat tukeneet Jaalan kotiseutusäätiö ja Kymin Osakeyhtiön 100-vuotissäätiö.

 

Ilon sanomaa -joulukonsertti Jaalan kirkossa 17.12. klo 18, Valkealan kirkossa 18.12. klo 18 ja Kuusankosken kirkossa 19.12. klo 18. Vapaa pääsy.

Facebook