Iitinseutu Kesätauko Paraati
Tapahtumat19.1.2024 13:00

Kouvolan teatterilla maksuton seminaari jännittämisestä

Puhujana kolminkertainen taitoluistelun EM-mitalisti Kiira Korpi.

Kouvolan teatterin suurella näyttämöllä järjestetään maanantaina 29. tammikuuta maksuton seminaari, jonka aiheena on jännittäminen.

Seminaari on jatkoa Mehiläisen, Kouvolan Urheiluakatemian ja Kymenlaakson Liikunnan järjestämille urheilulääketieteen ja urheilun psyykkisen ulottuvuuden illoille.

Miksijännitämme -illan puhujina ovat kolminkertainen taitoluistelun EM-mitalisti KiiraKorpi sekä näyttelijät SamiKosola ja TiinaWinter.

Ei ennakkoilmoittautumista

Kiira Korpi on valmistunut psykologisella painotuksella New Yorkin The New School -yliopistosta. Korpi puhuu seminaarissa jännittämisestä huippu-urheilijan, valmentajan ja somevaikuttajan näkökulmasta.

Sami Kosola on toiminut Kouvolan Teatterissa ammattinäyttelijänä vuodesta 1998 ja Tiina Winter vuodesta 2017 lähtien. Kosola tunnetaan myös muusikkona ja Winter koripallojoukkue Kouvottarista.

Tilaisuuden avaa Kouvolan Mehiläisen yksikönjohtaja AnuJokinen. Keskustelua moderoi sosiaalipsykologi PetriFederley, joka toimii urheilijoiden psyykkisen valmennuksen parissa.

Puhujien omien osuuksien jälkeen luvassa on paneelikeskustelu.

Maksuttomaan seminaariin ei ole ennakkoilmoittautumista, vaan paikat täytetään saapumisjärjestyksessä. Ulko-ovet avataan klo 17 ja salin ovet klo 17.30.

 

Miksi jännitämme -seminaari Kouvolan teatterin suurella näyttämöllä 29.1. klo 18–19.30. Salpausselänkatu 38, Kouvola.

Facebook