Iitinseutu Kesätauko Paraati
Urheilu5.6.2024 20:30

Iitissä on tarjolla monenlaisia pallopelejä tänä kesänä

Henri Haapaniemi

Iitin Pallo järjestää kesällä padelin alkeis- ja jatkokursseja Iitissä. Kurssit soveltuvat sekä aikuisille että lapsille.

Kurssien runkopäivä on tänä vuonna keskiviikko. Kursseja järjestetään myös muina ajankohtina, jos esimerkiksi löytyy valmiita kaveri- tai työporukoita.

Kurssien vetäjänä toimii koulutettu padelohjaaja Mari Rantalainen. Lasten leikkimielistä padelkoulua ohjaa kesäkuussa Titta Rämä.

Kesälajeissa kilpaillaan

Tenniksen kaksinpeliturnaus pelataan totuttuun tapaan elokuussa Ravilinnan ulkokentillä. Epävirallisesti tenniskilpailuissa on pelattu myös Iitin kunnanmestaruudesta.

Uutena muotona tänä kesänä on nelinpeliturnaus. Turnaus järjestetään kesän aikana, jos osanottajia saadaan tarpeeksi.

Myös padelin puolella on tarkoitus järjestää kilpailuja, jos kenttätekniset asiat saadaan kuntoon kesän aikana. Lisää tietoa kilpailuista löytyy Iitin Pallon kotisivuilta.

Hyväntekeväisyystempaus golfin merkeissä

30. kesäkuuta Iitti Golfissa pelataan Kyljysten ja Iitin Golfseuran järjestämä hyväntekeväisyystempaus. Tapahtumassa kaksi peliryhmää kiertää Niskaportin pelikenttää 24 tuntia putkeen.

Tavoitteena ryhmillä on pelata kuusi kierrosta golfia, mikä tarkoittaisi kahdeksalla henkilöllä yhteensä 648 reikää. Tapahtuman kulkua voi seurata Kyljysten ja Iitti Golfin sosiaalisesta mediasta.

Tempauksella kerätään rahaa Iitin Golfseuran junioritoimintaan. Yritykset ja yksityishenkilöt voivat osallistua tapahtumaan yksittäisellä summalla tai lahjoittamalla valitsemansa summan jokaisesta par- tai paremmasta tuloksesta, joita vuorokauden aikana tehdään.

Kerätty raha menee lyhentämättömänä golfseuran junioritoiminnan hyväksi. Lisää infoa löytyy tapahtuman nettisivuilta.

Facebook