Iitinseutu Kesätauko Paraati
Uutiset5.1.2023 13:18

Iitin kunta hakee hankintasihteeriä

Lumimarja Tirronen

Iitin kunta hakee uuteen tehtävään hankintasihteeriä. Hallintopalveluihin palkattavan henkilön toivotaan hallitsevan hankintalain perusteet ja ymmärtävän sopimushallinnan vaiheet. Lisäksi henkilöltä edellytetään hyviä asiakirjahallinta-, tietojärjestelmä- ja ohjelmistotaitoja sekä kykyä omaksua lainsäädännölliset näkökulmat.

Kuntarekryssä julkaistun ilmoituksen mukaan tehtävien menestyksekäs hoitaminen edellyttää muutaman vuoden kokemusta vastaavista tehtävistä mielellään kunnallis- tai julkishallinnon alalla. Lisäksi edellytetään muun muassa tarkkuutta ja organisointikykyä sekä kykyä tehdä työtä itsenäisesti.

Tehtäviin kuuluu esimerkiksi hankintojen suunnittelua, toimeenpanoa ja aikataulutusta, tilausten tekemistä, asiakaspalvelua, viestintää ja hankintoihin liittyvää yritysyhteistyötä.

Kelpoisuusehtona on soveltuva alempi korkeakoulututkinto. Tehtävä on vakituinen ja kokoaikainen, ja koeaika on kuusi kuukautta.

Hakemukset pyydetään jättämään ensisijaisesti Kuntarekryn kautta 22. tammikuuta mennessä. Lisätietoja tehtävästä antaa kunnan hallinto- ja talousjohtaja Tuomas Rimpiläinen.

Facebook