Iitinseutu Kesätauko Paraati
Uutiset3.1.2023 11:40

Iitin vesihuoltoa operoi nyt Lahti Aqua

Iitin Vesihuolto Oy:n toimitusjohtajana on aloittanut Melina Mallat, joka palkattiin viime vuonna Iitin kuntaan yhdyskuntainsinööriksi.

Lumimarja Tirronen

Kausalan Lämpö Oy jakautui vuodenvaihteessa Iitin kunnanvaltuuston päätöksen mukaisesti. Kaukolämpöliiketoiminta on myyty Adven Oy:lle. 

Kausalan Lämmön toiminimeksi on vaihtunut Iitin Vesihuolto Oy. Iitin Vesihuolto Oy vastaa vesihuoltotoiminnasta Iitin alueella.

Yrityksen toimitusjohtajana on aloittanut Melina Mallat, joka palkattiin viime vuonna Iitin kuntaan yhdyskuntainsinööriksi.

Lahti Aqua vastaa käytännön toiminnasta ja asiakaspalvelusta

Kausalan Lämpö Oy on sopinut vesihuoltopalveluiden hoitamisesta Lahti Aqua Oy:n kanssa 1.1.2023 alkaen. Iitin Vesihuolto Oy omistaa edelleen vesihuolto-omaisuuden, mutta vesihuollon käytännön toiminnasta vastaa nyt Lahti Aqua Oy. Käytännön toimintaan kuuluvat vedenhankinta ja -jakelu sekä viemäröinti.

Lahti Aquan asiakaspalvelu huolehtii vesihuoltolaskutuksesta, tiedottamisesta, uusista liittymäsopimuksista, asiakastietojen ylläpidosta ja vesimittareiden luennasta. Asiakaspalvelun yhteystiedot löytyvät Lahti Aqua Oy:n nettisivuilta.

Kiinteistönomistajat vastaavat edelleen omien tonttiensa sisäpuolisista vesi- ja viemärijohdoista.

Häiriötilanteista tiedotetaan Lahti Aquan verkkosivuilla

Häiriötilanteista Lahti Aqua Oy tiedottaa nettisivuillaan. Häiriöistä luvataan kertoa myös tekstiviesti-ilmoituksin, mikäli asiakas on käynyt lisäämässä puhelinnumeronsa Lahti Aquan tekstiviestijärjestelmään.

Yleisen vesi- ja viemäriverkoston vikailmoitukset voi ilmoittaa Lahti Aqua Oy:n vikailmoitusnumeroon 0800 30808 (24h).

Facebook