Tapahtumat19.7.2023 12:30

Pilkanmaan Pihapiirit -tapahtumassa puutarhoja, kirppiksiä ja pop up -kahviloita

Lamminkulmalla pääsee näkemään kanoja, hevosia ja alpakoita. 

Lumimarja Tirronen

Pilkanmaan kyläyhdistys järjestää lauantaina Pilkanmaan Pihapiirit -tapahtuman. Iitin Lyöttilän naapurikylässä on 14 yleisölle avointa kohdetta, joissa on monipuolisesti nähtävää ja koettavaa koko perheelle.

Avointen puutarhojen lisäksi alueella on lukuisia pihakirppiksiä, pop up -kahviloita sekä taide- ja käsityönäyttelyitä. Luodonkärjen peräkonttikirppikselle voi kuka tahansa tulla myymään ilman ennakkoilmoittautumista.

Tapahtumaan osallistuu myös luomutila Marttilan Tinki Iitintien varrella. Suositun hääpaikan tilapuoti on auki, ja pihalla voi tutustua traktoreihin ja muihin maatilan koneisiin. 

Lamminkulmalla alpakoita

Lamminkulmantien kohteissa pääsee näkemään erilaisia eläimiä.

Osoitteessa Lamminkulmantie 301 lapsilla on mahdollisuus ruokkia ja ehkä taluttaakin alpakoita. Tilan nuorin alpakka on vasta viikon ikäinen Gabriella-vauva.

Luvassa on myös alpakanvillan puhdistusnäytös. Alpakkavillan tilapuoti on auki.

Lammin Tilalla osoitteessa Lamminkulmantie 284 hevoset laiduntavat pihapiirissä, ja lapsille on tehty keppihevosten esterata.

Lampilinnassa osoitteessa Lamminkulmantie 316 on himmeli- ja olkitaidenäyttely, kanoja, hevosia, kahvio ja iso hiekkakenttä leluineen.

 

Pilkanmaan Pihapiirit 2023 lauantaina 22. heinäkuuta klo 10-15. Karttoja saatavilla kaikista kohteista sekä Luodonkärjestä. Lisätietoja Facebookista.
Facebook